Kardeşi İle Aynı Kaderi Paylaştı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde zehirlenen 6. sınıf öğrencisi Melek Tan(12), hayatını kaybetti.

Kardeşi İle Aynı Kaderi Paylaştı

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Polis Süleyman İnkur Caddesi’nde meydana gelen olayda, ilk belirlemeler göre tüpgaz ye da gıdadan dolayı Melek, annesi Emine ve babası Ahmet Tan zehirlendi. Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve daha sonra Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edilen öğrenci Melek Tan, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Anne Emine ve baba Adem Tan’ın ise Samsun’da özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındığı belirtildi.

OKULDA ‘AYIN ÖĞRENCİSİ’ SEÇİLMİŞ
Öte yandan 6. sınıf öğrencisi Melek Tan, Fatsa Merkez Ortaokulu’nda okuduğu ve bu ay ‘ayın öğrencisi’ seçildiği öğrenildi. Merkez Ortaokulu Müdürü Şinasi Karataş, başarılı bir öğrencisinin vefat haberini aldığı için çok üzgün olduğunu belirterek, “Melek gerçekten başarılı bir öğrenciydi. Çok üzgünüm. Allah, mekanını cennet etsin” dedi.

KARDEŞİ DE ZEHİRLENEREK ÖLMÜŞTÜ
2014 yılı Ekim ayında meydana gelen olayda, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Melisa Nur Tan(8) hayatını kaybetmiş, Melek(12) ile annesi Emine Tan(37) ise gazdan etkilenmiş ancak hastanede gördükleri tedavi sonrası iyileşmişti

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattılar.
Kaynak: İHA