Esenlik Gölbaşı’ndaki İkinci Şubesini Hizmete Açtı

Esenlik Süper Marketler, Adıyaman Gölbaşı’ndaki ikinci şubesini Cumhuriyet Mahallesi Pazar Caddesi’nde hizmete açtı.

Esenlik Gölbaşı’ndaki İkinci Şubesini Hizmete Açtı

Açılış törenine katılan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Poyraz, halkın Esenlik’i sahiplendiğini dile getirerek “37. Şubemizi bu bölgeye açmış olduk. İnşallah on gün içerisinde Malatya’ya iki, Elbistan’a bir şube açarak şube sayımızı 40’a çıkarmış olacağız” dedi.

Esenlik Şirketinin artık bölgesel bir marka haline geldiğini ifade eden Poyraz, bu markayı ulusal bir marka haline dönüştürmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Esenlik’in ilk ilkesinin kalite olduğunu vurgulayan Poyraz, “Kaliteyi en uygun şekilde size nasıl ulaştırırız bunun çabası içerisindeyiz. Hiçbir zaman karcılığı ön planda tutmadık. Karı kanaatte biliyoruz, kanaatle elde ettiğimiz bu karı ise müşterilerimizde paylaşıyoruz. Gittiğimiz her yere sinerji ve enerji getiriyoruz. Diğer firmalar bizim sayemizde size daha iyi hizmet ederizin yarışına girmektedir. Şube açtığımız bölgenin yerel kalkınmasına destek oluyoruz. Biz sizden biri olmaya geliyoruz. Buranın sosyal dokusundan üretimine kadar katkıda bulunacağız. Esenlik’te bir seviye var, harcı alem ürün bulamazsınız, hile ve psikolojik ürün satışı bulamazsınız. Her zaman müşterimizin lehine, en güzel şekilde hizmeti nasıl yaparızın mücadelesini vermekteyiz. Gölbaşı bizim için çok önemli. 3 yıl önce birinci şubemizi açtık buraya ve siz bizi bağrınıza bastınız. 500 m2 alana sahip yeni şubemiz bölgemize yakışan bir şube olacak. Esenlik size emanet. Açmış olduğumuz şubemizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

“ESENLİK HAYIRSEVER BİR KURULUŞTUR”
Açılışa katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise yaptığı konuşmada, “Gölbaşılı mutlaka Esenlik’in birinci şubesinden memnun kaldı ki ikinci şube daha büyük bir alana açılmış oldu. Gölbaşı halkı adına teşekkür ediyorum” dedi

Esenlik’in kazandığının bir bölümünü müşterilerine dağıttığını bildiklerini belirten Özdemir, “Ancak Genel Müdürümüzden isteğim kazandığının daha fazla kısmının müşterilerine dağıtılmasıdır. Esenlik hayırsever bir kuruluştur. Yeni şubenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

"ESENLİK’İN OLDUĞU HER YERDE UCUZLUK VE KALİTE VARDIR”
Sürgü Eski Belediye Başkanı Faruk Taşdemir de, “Gölbaşı çok şanslı bir ilçe. Doğanşehir’e Esenlik Süpermarketlerin gelmesini istememize rağmen Genel Müdürümüzü bir türlü ikna edemedik. Esenlik’in olduğu her yerde ucuzluk ve kalite vardır. 500 m2 alana sahip bu şube bölge için büyük bir şans” ifadelerini kullandı.

“ESENLİK’İN HİZMETLERİNİN BÖLGEMİZDE ARTARAK DEVAM ETMESİ GEREKİYOR”
Erkenek Eski Belediye Başkanı Mehmet Bayram ise, “Esenlik göğsümüzü kabartan bir şirket. Süpermarket alanında Gölbaşı ile birlikte bölgede de bir çığır açmıştır. Bu güzel semtte bu güzel alanı hizmete açtığı için Esenlik ile gurur duyuyoruz. Esenlik’in bu hizmetlerinin bölgemizde artarak devam etmesini diliyorum. Esenlik Süpermarketler diğer firmalara örnek olmaktadır” dedi.

Gölbaşı İlçe Müftüsü Selami Sayın’ın duasıyla birlikte açılan Cumhuriyet Süpermarket Şubesi’nde ilk alışveriş Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Yusuf Orhan, Erhan Soylu, Esenlik Birim Müdürleri ve Şefleri ve birçok vatandaşın katılımıyla yapıldı.
Kaynak: İHA