Başkan Uysal Asıl Kahramanlara Teşekkür Etti

Burhaniye Belediyesi’nin yapına destek verdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla açılışı yapılan Burhaniye Pelitköy Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu açılışı kutlaması için Fiord otelde düzenlenen yemek sonrası Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yemekte servis yapan çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Uysal Asıl Kahramanlara Teşekkür Etti
29 Kasım akşamı Burhaniye Fiord Otel’de, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Üst düzey Yargıtay üyeleri, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanımız Necdet Uysal, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Burhaniye ve körfezin protokol üyelerinin katıldığı yemekte, özenle servis yaparak takdir toplayan çalışanlara Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yemekten sonra özel olarak teşekkür etti. Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencilerinin servis yaptığı bu önemli yemekte, gösterdikleri performansı tebrik eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yemekten sonra yanlarına giderek baş aşçı ve o gece yemek organizasyonunda olan çalışanlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Bu tür işlerde asıl çalışanların kamere arkasında olduğunu belirten Başkan Uysal sizlerin sayesinde bu önemli yemekten yüzümüzün akıyla çıktık hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Ertesi gün Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü M. Oğuzhan İlban’ı da makamında ziyaret ederek verdikleri desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, okulun bu başarısının her daim devam etmesini dileyerek “bu pırıl pırıl gençlerin başarısı Burhaniye’mizin başarısıdır” dedi.

Kaynak: İHA