Yılbaşı Özel Çekiliş Biletleri Erzincan PTT Şubelerinde

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri 1 Aralık Pazartesi’den itibaren Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da satışa sunuldu.

Yılbaşı Özel Çekiliş Biletleri Erzincan PTT Şubelerinde
Yaklaşmakta olan Yılbaşı nedeniyle 18 farklı türdeki tebrik kartlarının PTT şubelerinde posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunulacağı öğrenildi.

PTT ile Milli Piyango Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Milli Piyango İdaresince düzenlenen ’Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne ait biletlerin işyerlerinde satışa sunulduğunu ifade eden Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, bilet fiyatları içerisinde çeyrek bilet 12,50 TL yarım bilet 25,00 TL, tam biletin ise 50 TL olarak belirlendiğini ifade etti.

Yılbaşına özel 18 farklı türdeki tebrik kartlarının iş yerlerinde posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla tüm vatandaşlara ücretsiz olarak verileceğini ifade eden Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, "Eş, dost ve akrabalarına bayram kutlama mesajı göndermek isteyen vatandaşlarımız tüm PTT İşyerlerinden göndermek istedikleri tebrik kartlarını ücretsiz olarak temin edebilirler. Ayrıca, dini ve milli bayramlar ile özel günlerde olduğu gibi bu kampanya döneminde de 27-31 Aralık tarihleri arasında postaya verilecek olan kargo, APS kuryelerde yüzde 10 indirim uygulanacaktır." dedi.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2014 tarihinde noter huzurunda yapılarak sonuçlara göre ise büyük ikramiyeyi tutturan talihliler 2015 yılına milyoner olarak girecek.

Geçen yıl Milli Piyango yılbaşı özel çekilişlerinde son 1 rakamına amorti vuran biletlerdeki numara 0 ve 8 olmuştu. Son 2 yılda ise amorti vuran rakamlar; 2013 yılbaşı özel çekilişi 0 ve 8 rakamları, 2012 yılbaşı özel çekilişi amorti rakamları 4 ve 5 sayıları, 2012 yılındaki yılbaşı çekilişinde amorti vuran rakamlar 40 TL ikramiye almıştı.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nin büyük ikramiyesi bu yıl da 50 milyon lira olarak belirlenirken, 31 Aralık 2014’te yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 5 adet de 500 bin lira verileceği belirtildi.
Kaynak: İHA