Meral Akşener'den cemaat açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin cemaat iddiasına Meral Akşener'den cevap geldi: Belgelendir!

Meral Akşener'den cemaat açıklaması
Meral Akşener'den cemaat açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,olağanüstü kongre çağrılarını değerlendirirken, Cemaat'e dikkat çekerek genel başkan adaylarından birinin Fethullah Gülen tarafından görevlendildiğini iddia etti.

Bahçeli'nin kastettiği ismin kim olduğu yönünde çeşitli iddialar ortaya atılırken Meral Akşener'den açıklama geldi.

Habertürk ekranlarında canlı yayın konuğu olan Akşener, her hangi bir cemaate üye olmadığını söyledi ve ekledi: 'Sayın Bahçeli cemaat iddiasını belgelendirmeli'

“BAHÇELİ’YE KIZGIN DEĞİLİM”

Devlet Bahçeli'ye kızgın yada kırgın olmadığını anlatan Meral Akşener, “Hiçbir olumsuz düşüncem yok. Milletvekili listesinde olmadığım için bir kızgınlık, kırgınlık olamazdı, olmadı. Ben susma hakkımı kullandım. Partiye zarar vermemek için seçim sürecinde konuşmadım. Bahçeli'nin beni aday göstermemesinin nedenini bilmiyorum. 7 Haziran'dan sonra bir araya gelmedik, sadece Meclis'te 15-20 dakika oturduk, havadan sudan konuştuk” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde adının anılmasının kendisini rahatsız ettiğini kaydeden Akşener, “Ben Cumhurbaşkanlığına aday olacağım diye kulis yapmadım. Medyada ismimin söylenmesi için bir çabam olmadı. Oradan başlayan bir gerilim oldu” diye konuştu.

KURULTAY TALEP ETTİ

Olağanüstü kurultay talebinde bulunan Akşener, “Sayın Genel Başkan olağanüstü kurultayı toplamalıdır. Kim aday olacaksa olmalıdır. Sayın genel başkan da aday olmalıdır” dedi.

“CHP’YLE KOALİSYON OLMAZDI”


“Koalisyon CHP'yle olmazdı” diye devam eden Meral Akşener, “Bence 2 milyon oy istişare kanallarının kapalı olmasından gitti. Kamuoyu, Sayın Devlet Bahçeli'nin, MHP'nin bu koalisyonu kurmak istemediğine net bir şekilde inandırıldı. Bizim seçmenimiz İç Anadolu da Ak Parti ile, Ege'de CHP ile bir koalisyon istedi. Seçmenimiz partimizin iktidarda olmasını istedi. Siyaset, partinizi iktidara taşıma işidir. Benim ve arkadaşlarımızın iddiası şudur, adaylık meselesini sona erdirebilirsek ben buradan şu sözü veriyorum ilk seçimde Allah'ın izniyle Başbakan olacağım. MHP bu oranı hak etmiyor” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'den cemaat açıklamasıBahçeli'den muhaliflere sert sözler Meral Akşener'den cemaat açıklamasıMeral Akşener: Bahçeli beni kastettiyse yadırgadım