Altındağ'da Kalpler Sıcacık

Altındağ’ın farklı mahallelerinden gelen vatandaşlar, her hafta pazar günü aynı çatı altında hasret gideriyor. Küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulduğu Pazar buluşmaları barışa da kapı aralıyor. Altındağ Belediyesi’nin Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde düzenlediği sohbetlerle bölge halkının yüzü gülüyor.

Altındağ'da Kalpler Sıcacık
Pazar buluşmalarının bu haftaki konukları Güneşevler ve Yıldıztepe Mahallesi sakinleri oldu. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı toplantıya yaklaşık 450 kişi katıldı.

Ak Parti Ankara Milletvekili Prof Dr. Vedat Bilgin ve Nijerya Büyükelçisi Ahmed Abdulhamid ve eşi de programa katılanlar arasında yer aldı.

DIŞARISI SOĞUK İÇERİSİ SICACIK

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen programda dualar okundu, sohbetler edildi. Başkan Tiryaki, program öncesinde hemşehrilerinin tek tek elini sıktı, onlarla yakından ilgilendi. Vatandaşları can kulağıyla dinleyen Tiryaki, sorunlara çözümönerilerinde de bulundu. Başkan Tiryaki, gerçekleştirdiği konuşmada ilçedeki birlik ve beraberlik bağlarının ne kadar güçlü olduğu üzerinde durdu. Altındağ halkının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Tiryaki: “Herkesin evinde yiyecek bir tabak yemeği, içecek bir kap çorbası varken soğuk kış günlerinde kalkıp buralara kadar geliyorsunuz. Bu kahvaltılara anlam katan sizlersiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“ALTINDAĞ’IN YÜKSELİŞİ DEVAM EDECEK”

Başkan Tiryaki, Altındağ’da yaşanan değişime dikkat çekerek vatandaşlara daha rahat yaşam alanları sunmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Başkan Tiryaki, ihtiyaçlara yönelik projeler gerçekleştirdiklerini belirterek Altındağ’a okullar, camiler, parklar, kültür merkezleri, aile sağlık ocakları, yüzme havuzları ve spor tesisleri kazandırdıklarını hatırlattı. Gerçekleşen bu değişimle birlikte çocukların daha sağlıklı ortamlarda yetişeceğini sözlerine ekleyen Tiryaki, Altındağ’daki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA