Hobi Ve Elişi Tutkunları Tuch EXPO Fuarı'nda Buluşuyor

Elişi ve hobi dünyasının önde gelen sanatçı, tasarımcı ve eğitmenleri 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak olan Tuch Expo Fuarı’nda olacak.

Elişi ve hobi dünyasının yeni yıldızı TUCH EXPO Fuarı, 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak.Abies Fuar Hizmetleri tarafından organize edilen fuarda, dünyada ve Türkiye son yıllarda hızlı bir gelişme kaydeden hobi ve tuhafiye dünyasındaki son trendler ilk kez bir arada sergilenecek.

4 günlük fuar süresince atölye çalışmaları, ustalarla söyleşi, seminer ve defileler düzenlenecek.Sanatçı, tasarımcı ve eğitmenler tarafından, ayna işleme, ebru, takı tasarım, iğne oyası, örgü, ahşap yakma, el nakışı, elde sabun yapımı, keçe kullanımı, dantel ve hobi, ipek koza, kasnakta boncuk işi, kağıt kıvırma sanatı, plastik kanvas ile nakış, kırkyama gibi birbirinden farklı konular ziyaretçilere uygulamalı olarak gösterilecek.

DERYA BAYKAL TAKİPÇİLERİYLE BULUŞACAK

Alanında öncü markaların yer aldığı fuarda katılımcı firmalar, elişi ve hobi dünyasındaki yenilikleri ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Nako’nunana sponsorluğunda gerçekleşen fuarda Derya Baykal da takipçi ve sevenleriyle buluşacak.

Fuarın ilk iki günü sadece moda ve ticaret amaçlı yurt dışı-yurt içi ziyaretçilere açık olarak tasarlandı. 4 gün sürecek fuarın son iki günü halka açık olacak. Halk Eğitim Merkezi, Sanat ve Meslek Eğitim Kursu öğretmenlerifuarı 4 gün boyunca ziyaret edebilecekler.

“Şimdi Türkiye’de, 5 yıl sonra dünyada 1 numara” sloganıyla yola çıkan TUCH EXPO, konusunda Türkiye ve çevre ülkelerin ilk ve tek fuarı olma özelliğini taşıyor. Dünyanın alanında önemli markalarından Coats, DMC, Prym, Knitpro, Katia, TheArchHobby&Craft, Tulip, Kartopu, Öz-El, Öz-İş, Texcogibi yerli ve yabancı katılımcılarıyla elişi ve hobi dünyasındaki yeni trendleri gözler önüne serecek.Fuar süresince Dikiş, Nakış, Örgü Ürünleri ve Malzemeleri, İplik ve Kurdele, Kumaş, Dikiş ve Nakış Malzemeleri, Terzi Malzemeleri, Örgü Malzemeleri, Aksesuar, Boyama Malzemeleri ve Objeler, Giyim, Kişisel Bakım, Takı ve Aksesuar, Ev Tekstili Ürünleri, Düğün - Eğlence Ürünleri, Hediyelik Ürünler: Saat ve Çerçeve, Oyuncak, Özel Ürünler, Makine ve Ekipmanlar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Kaynak: İHA