Engelliler Gününü Pasta Keserek Kutladılar

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde etkinlik düzenlendi.

Engelliler Gününü Pasta Keserek Kutladılar
Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen etkinliğe Erzurum Vali yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Tamer Ekinci, Cemil İlbaş, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Polat ve engelli vatandaşlar katıldı.

3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla Özdemir ve Abdulhakimoğulları ile birlikte pasta kesen engelliler, engelliler gününde doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Vali Yardımcısı Özdemir, engelli vatandaşlara tek tek ilgilenerek, yetkililerden engellilerle ilgi bilgi aldı.

Engelli vatandaşlar ise etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, etkinlik için kurum yöneticilerine teşekkür etti.

Kurum hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını belirten engelli vatandaşlar, ‘’Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hizmetlerden çok memnunuz. Sayın Valimize, İl müdürümüze ve kuruluş yöneticilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Kurumda verilen kaliteli hizmetlerden dolayı başka şehirlere gitmek istemiyoruz’’ diye konuştular.
Kaynak: İHA