Antalya'da Yılbaşında 'Nöbetçi Oto Tamirci' Uygulaması

Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, bayramlarda olduğu gibi yılbaşı gecesinde de ’Nöbetçi Tamirci’ uygulamasını sürdüreceklerini açıkladı.

Antalya'da Yılbaşında 'Nöbetçi Oto Tamirci' Uygulaması
Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, yaptığı yazılı açıklamada yılbaşı gecesinde trafiğe çıkacak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Başkan Bucak, özel araçları ile yola çıkacak vatandaşları öncelikli olarak alkollü şekilde direksiyon başına geçmemeleri ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyardı. Kış şartları dolayısıyla yollarda gizli buzlanma gibi olumsuz şartların olabileceğini vurgulayan Bucak, emniyet kemeri takma ve araç bakımı konusunda tüm vatandaşların hassas davranması gerektiğinin altını çizdi.

NÖBETÇİ TAMİRCİ

Tamirciler Odası’nın ’Nöbetçi Tamirci ve Elektrikçi’ uygulaması ile oto tamircisi ve elektrikçi esnafının yılbaşında görevinin başında olacağını söyleyen Bucak, "7/24 www.antalyaototamircilerodasi.com web sayfamızın ana sayfasında bulunan ve günlük olarak değişen nöbetçi esnaf numaralarından ilgili görevlilerimize ulaşabilirler. Görevli ekibimiz en kısa sürede talebe cevap verecek, zor durumda kalan müşterilerimizin yanında olacak" dedi.

Kaynak: İHA