'Delibal' Filminin Antalya Galası Yapıldı

Programa, oyuncu Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu katıldı

Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı "Delibal" filminin Antalya galası gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezindeki sinemada gerçekleştirilen galaya, oyuncular Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve filmin yönetmeni Bilgin katıldı. Filmin galasına oyuncuların hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Gala öncesi konuşma yapan Çağatay Ulusoy, İstanbul'dan sonra ikinci galanın Antalya'da yapıldığı ve sinemaseverlerin filme çok ilgi gösterdiğini söyledi. Filme genelde yakın çevresi tarafından yorumlar yapıldığı ve onların çok objektif olamadıklarını dile getiren Ulusoy, filmin seyirciyle buluştuğu andan itibaren yapılan yorumların kendisi için daha önemli olduğunu belirtti.

Ulusoy, film çekim sürecinin çok güzel olduğunu ve her şeyin programlı gerçekleştiğini anlatarak, "Film çekim süreci çok eğlenceliydi ve 27 iş günü içerisinde bitirdik. Yönetmenimiz Ali Bilgin ile çok güzel çalışma yaptık, bu projenin içinde yer almaktan çok mutluyum" dedi.

Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ise filmin vizyonu girmesi ile olumlu yorumlar, tepkiler aldıklarını belirterek, çalışmalar sonunda güzel bir dram filminin ortaya çıktığını söyledi. Tuğutlu, sinemaseverlerden filmi kaçırmamalarını istedi.

Daha sonra oyuncular, sinema salonlarında izleyiciyle bir araya geldi.
Kaynak: AA