Babuşçu'dan muhalefete ders gibi sözler

Ak Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, muhalefetin ulusal çıkarlarda gösterdiği tavra " Bu muhalefet dili ile Amerikancı, İsrailci, Esedci, Rus oluyorlar da, bir tek Türkiyeli olamıyorlar." sözleriyle tepki gösterdi.

Babuşçu'dan muhalefete ders gibi sözler
Babuşçu'dan muhalefete ders gibi sözler
TBMM Genel Kurulu'nda, 2016 Yılı Merkezi Yönetim Geçici Bütçe Kanunu Tasarısı'nın görüşmeleri sürüyor.. Görüşmelerde söz alan Ak Partili Aziz Babuşçu muhalefetin tutumunu sert sözlerle eleştirdi.

Babuşçu, şu ifadleri kullandı;

TÜRKİYE'YE MUHALEFET EDİYORSUNUZ

Türkiye uluslararası alanda hangi sorunla karşı karşıya kalsa kendini muhalif sayan siyasetçisiyle, kendine muhalif diyen medyasıyla ve yine kendini muhalif sanan sözüm ona aydınlarıyla, iktidara muhalefet edeceğim derken Türkiye'ye muhalefet ediyorsunuz.

HAKLI OLAN TÜRKİYE DEĞİL İSRAİL OLUYOR...


Türkiye'yle İsrail arasından bir anlaşmazlık çıktı. Haklı olan İsrail'dir mesela. Bir bakıyorsunuz İsrail medyasıyla senkronize haberler gırla gidiyor. Zalim Esed rejimi Türkiye'ye dönük eylem ve söylemlerde bulunursa, bunu büyük bir arzuyla dile getirip ülkelerine yönelik kampanyanın parçası oluyorlar.

HEPSİ PUTİNCİ KESİLDİ


En son sınırlarımızdaki egemenlik haklarımız ihlal eden bir Rus uçağının düşürülmesi üzerine de, hepsi bir anda Putinci kesildi. Uçak düştüğü anda Türkiye'yi suçlayan genel başkanlar mı ararsınız? 'Ne olur Rus uçağı birazcık ihlal etse?' diyen gazeteciler mi ararsınız? 'Rusya'yı kızdırırsak ölürüz, biteriz, donarız' diyerek felaket tellallığı yapan aydınlar mı ararsınız.

BİR TEK TÜRKİYELİ OLAMADILAR


AKUT Başkanı Nasuh Mahruki'nin tweetine ve CHP'li Eren Erdem'in Rus TV'sine verdiği röportaja da de gönderme yapan Babuşçu ' Bu kafa düşünün ki kendi milleti aleyhine, bir başka ülkenin devlet başkanından ricada bulunuyor. Tıpkı bir millet ekilinin Rus televizyonlarına ülkesinin teröre verdiği desteği olduğunu söyleyen mülakatında olduğu gibi.

Bu muhalefet dili ile Amerikancı, İsrailci, Esedci, Rus oluyorlar da, bir tek Türkiyeli olamıyorlar.

BEYAZ GAZETE

Babuşçu'dan muhalefete ders gibi sözlerCHP'li Musa Çam'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaret