CHP Havza İlçe Başkanlığında Görev Dağılımı Yapıldı

Yeni seçilen CHP Havza İlçe Başkanlığında görev dağılımı yapıldı.

Yapılan genel kurul ile görevi devralan CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban ve yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP Havza İlçe Başkanlığı binasında Çoban başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu görevlendirmeleri yapıldı ve gündem maddeleri görüşüldü.

Buna göre Ecevit Sarıçoban ilçe sekreteri, örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığına Sefer Ali Özdemir, hesap ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcılığına Uğur İngeç, seçim işleri ve propagandadan sorumlu başkan yardımcılığına Sebattın Zeybek, kadın ve gençlikten sorumlu başkan yardımcılığına Arslan Gültekin, parti içi eğitimden sorumlu başkan yardımcılığına Muhterem Çelebi getirildi.

Orhan Güney, İsmail Karakaya, Mevlit Yeşilyurt, Bülent Onur Yılmaz, Muharrem Yoldaş ve Aykut Yüksel ise yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

Çoban, yönetim kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, partilerini en iyi şekilde temsil edecek ve yapılanların üzerine bir taş daha koyacak çalışmalar yapacaklarını dile getirerek, ilçe teşkilatı olarak hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan CHP çatısı altında toplamak için ellerinden geleni yapmanın gayreti içerisinde bulunacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA