Dikili AK Parti Teşkilatında Hedef Yerel Seçimler

Dikili AK Parti İlçe Teşkilatı, üçüncü danışma toplantını gerçekleştirirken, partililer yerel seçimlere kilitlendi.

Dikili AK Parti Teşkilatında Hedef Yerel Seçimler
Dikili AK Parti İlçe Teşkilatı, Dikili Belediyesi Kültür Evi’nde danışma toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantının sloganı ise "Hedef 2019" oldu. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda sorunlar ve yapılması gerekenlerde ele alındı. Parti yöneticileri ise, 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlere kilitlenerek, planlanan çalışmaları partililere aktardı. AK Parti Dikili İlçe Başkanı Zafer Afyon, toplantıda yaptığı konuşmada, "Kavga etmeye, iftira atmaya çalışan her kimse varsa bu teşkilatın dışında kalır" dedi.

Afyon, "Dikili gibi marjinal ve aşırı sol grupların merkezi haline getirilmeye çalışıldığı yerde çok sıkıntılı günlerde AK Parti bayrağını alınlarının akıyla temsil ettik. Bundan sonrada kol kola, omuz omuza hedefimize yüreyeceğiz. Allah nasip ederse burada görev yapacak arkadaşlarımızı davul ve zurna ile karşılayacağız" dedi.

Toplantıda söz alan AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Koştu ise, "Siz inanmış arkadaşlarımızla 2019 yılında Dikili Belediye Başkanlığı’nı alırız" şeklinde konuştu.

İzmir’e Başbakanlık Ofisi açıldığını hatırlatan Koştu, şöyle devam etti:

"İzmir merkezimize gelen gidenler var ve yapılan çalışmalar var. Başbakanlık Ofisimiz açıldı. İzmir’de çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Bundan sonra Başbakanımız Bakanlar Kurulu’nu İzmir’de toplayacak. Yurt dışından gelen misafirlerini İzmir’de karşılayacak. İzmir adını bu hususla adını yurt dışında da duyuracak."

Toplantının son bölümlerinde ise mahalle başkanları muhtarların mahalleler hakkında bildirdiği sorunları aktardı.
Kaynak: İHA