İmamoğlu 50 Yıldır Yapılmayan Hizmetlere Kavuşuyor

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde yol ve park çalışmalarının devam ettiği, altyapı çalışmalarında da ihale aşamasına gelindiği belirtildi.

İmamoğlu 50 Yıldır Yapılmayan Hizmetlere Kavuşuyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yetkilileri, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan’ı ziyaret ederek, Büyükşehir tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, İmamoğlu’na verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, "50 yıldır yapılmayı bekleyen alt yapı, kanalizasyon çalışmalarında ihale aşamasına geldik. İmamoğlu, 2016 yılında Büyükşehir’in de verdiği destekle bir şantiyeye dönüşecek ve modern bir şehir haline gelecek" dedi.

İmamoğlu’nu köy görüntüsünden kurtaracak çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Adamhasan, Yurdaer Yaman Parkı’ndaki çalışmaların da devam ettiğini belirterek, "Önümüzdeki dönemde İmamoğlu’nun tüm mahallerine çocuk parkı ve oyun alanları yapmayı planlıyoruz. Başkan Hüseyin Sözlü, ’İmamoğlu benim ilçem, benim memleketim. İmamoğlu’nu hiç bir hizmetten yoksun bırakmayacağım’ demişti. Vaatlerimizi başkanımızın da desteği ile tek tek yerine getiriyoruz. Bundan sonra da İmamoğlu’nda daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA