Nur Viral ve Zafer Akıncı'dan açıklama

Canlı yayında yapılan sosyal deney ardından karalama kampanyasına maruz kalan Nur Viral ve Zafer Akıncı'dan açıklama geldi.

Nur Viral ve Zafer Akıncı'dan açıklama
Nur Viral ve Zafer Akıncı'dan açıklama
Beyaz TV'de ekranlara gelen Hayatta Her Şey Var programında yapılan sosyal bir deneyle ilgili sunucu Nur Viral, program ekibinde yer alan Dr. Zafer Akıncı'dan açıklama geldi.

Sosyal medyada yapılan karalamalara cevap veren Nur Viral, 'Geçtiğimiz gün programımda gerçekleşen sosyal deneyin bazı kötü niyetli kişiler tarafından başka yöne çekilmek istenmesi beni çok üzdü. Öncelikle belirtmek isterim. Bu benim haberim olmadan Dr. Zafer Akıncı'nın program ekibim ve hatta stüdyoda ki konuklarımla birlikte beni de içine dahil ederek yaptıkları sosyal bir deneydi. Hala bu olayın bir deney değil de gerçek olduğunu savunup beni karalamak isteyenlere bu sözüm. Videoyu tam izlemeden yorum yapanlara. İftira atmak için bu kadar gönüllü olanlara. Deneyimiz amacına ulaştı. Anlatmak istedğimiz buydu. insanların iftiraya ne kadar yatkın olduğunu gördük.' dedi. 

Viral, açıklamasını şu şekilde noktaladı:

Unutmayın,
Aciz insan şikayet eder,
Şükürsüz insan beddua eder,
Sabırlı insan azim eder,
Basit insan İFTİRA eder.....

Dr. Zafer Akıncı ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Biz insanların yalan söyleme ve iftira etmelerini sağlayıcı sosyal bir deney yaptık. Bunu yalnızca son programda degil hemen her programda yapıyoruz.

Fakat ne yazık ki gelen yorumlara bakınca insanların iftiraya ne kadar yatkın ve yalan söylemeye ne kadar meyilli olduklarını görebilirsiniz. Bu anlatmaya çalıştığımız gibi insanların bu meylini gösteren canlı bir örnek.

Lütfen ailelerinize sahip çıkınız ve asla böyle şeylere itibar etmeyiniz. Yakında çok şaşıracağınız bir psikolojik deney daha yayınlayacağız. Beklemede kalın. Çünkü belkide bu deneyin kahramanı siz olacaksınız.

Nur Viral ve Zafer Akıncı'dan açıklamaNur Viral canlı yayında neye uğradığını şaşırdı