Sanatçılar Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti

6. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen ünlü sanatçılar Perihan Savaş, Selda Alkor ve Serdar Gökhan Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti.

Sanatçılar Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti
Vali Kamçı, 6. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen ünlü sinema oyuncuları Perihan Savaş, Selda Alkor ve Serdar Gökhan’ı Malatya’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Perihan Savaş ve Serdar Gökhan’a, onur ödülü takdim edileceğini belirtti.

Vali Kamçı, festivalin her geçen yıl daha iyiye doğru gittiğini belirterek, “Festivalle inşallah kentimizin adını turizm anlamında biraz daha ön plana çıkaracağız" dedi.

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sinema oyuncusu Yılmaz Köksal’ı da yad eden Vali Kamçı, sanatçıya Allah’tan rahmet diledi.

Perihan Savaş da Malatya’da böyle bir festivalin düzenlenmesinin sinemaya katkı anlamında önemli olduğunu belirterek, festivalin her yıl üzerine daha güzel şeyler katarak ilerlediğini vurguladı. Yetkililerin katkılarının da sinema adına göz ardı edilemeyeceğini belirten sanatçı Savaş’a katıldığını belirten sanatçı Alkor, bu anlamda da Vali Kamçı’ya teşekkürlerini ileterek, festivallerde genellikle belediye başkanlarının daha etkin olduğunu, Malatya’da ilk kez kentin üst düzey yetkilisinin festivale katkısını gördüğünü aktardı. Gökhan da ilk defa Malatya’da festivale katıldığını belirterek, onur ödülüne layık görülmesinden dolayı duyduğu mutluluğu belirterek festivalin her geçen yıl daha da iyiye doğru gitmesi temennisinde bulunarak, "İnşallah Malatya Film Festivali’nin ömrü uzun olur, biz de bu vesile ile her sene Malatya’ya gelmeye çalışırız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA