Altındağ Belediyesi 1 Ayda 7 Açılış Yaptı

Altındağ Belediyesi, Ekim ayında 7 dev yatırımı hizmete açtı. 1 ayda 7 yatırımı hayata geçiren Altındağ Belediyesi, hızlı çalışmalarıyla vatandaşların büyük takdirini topladı.

Altındağ Belediyesi 1 Ayda 7 Açılış Yaptı
Altındağ’da hizmete giren dev yatırımların açılış startı 3 Ekim’de Plevne, Gültepe ve Gülpınar Mahalleleri’nde yapımı tamamlanan 3 dev park ile başladı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler’in yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti İlçe Teşkilatı, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Altındağlı vatandaş katıldı.

“9 EKİM’DE BİR CAMİ DAHA AÇTIK”

Açılış maratonunda ikinci sırayı Karapürçek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Medeniyet Camii” aldı. Altındağ için mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, 9 Ekim’de bir camiyi daha törenle açtı. Karapürçek Mahallesi’ne yapılan Medeniyet Camii, Cuma namazıyla birlikte, dualarla ibadete açıldı.

“17 EKİM’DE 2 DEV PARK DAHA AÇTIK”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’a 2 dev park daha kazandırdı. Çamlık ve Alemdağ Mahalleleri’ne yapılan 2 parkı temsilen, Çamlık Mahallesi’nde, Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin ismi verilen parkta yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.

21 EKİM’DE YILDIZTEPE VE ALİ ERSOY MAHALLELERİ DE PARKLARINA KAVUŞTU

Ali Ersoy ve Yıldıztepe Mahallelerinin birleştiği alana yapılan 30 bin metrekare büyüklüğündeki Yıldız Parkı ise açılış zincirinin son halkası oldu. İlçeye tam 38 park kazandıran Başkan Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış töreni, yine coşku dolu anlara sahne oldu.

“AÇILIŞLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Eskiden Altındağ Belediyesi’nin nerede olduğunu bilmeyenler olduğunu ifade eden Başkan Tiryaki, “Şimdi ise Altındağ sadece Ankara’da değil, Türkiye’nin dört bir tarafından, hatta farklı ülkeler tarafından takip edilir hale geldi. Eskiden siyasiler Altındağ’a hiç uğramazlardı. Şimdi ise Altındağlılar, bu açılışlar aracılığıyla Cumhurbaşkanı’ndan Başbakan’ına, Meclis Başkanı’ndan bakanına kadar çok sayıda siyasiyle bir arada. 30 - 40 yıldır bu bölgenin kahrını çekenler şimdi sefasını sürüyor” dedi.

Kaynak: İHA