IEG Kültür Ve Eğlence Merkezi Açılıyor

Çocuklar için açılacak merkezde eğlence, kültür, sanat, bilim, teknoloji ve spor temalı pek çok farklı aktivite gerçekleştirilebilecek

Çocuklara yönelik eğlence, kültür, sanat, bilim, teknoloji, spor temalı pek çok farklı aktivitenin gerçekleştirileceği, IEG Kültür ve Eğlence Merkezi 12 Kasım'da açılıyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre Uniq İstanbul'daki merkezin açılışı, çocukları matematiğin eğlenceli yüzüyle tanıştırmayı amaçlayan "Harika Matematik" sergisiyle yapılacak.

Sergi içindeki tırmanma duvarı, çocuklara vücutlarındaki matematiği keşfetme olanağı sunacak. Matematikle ilişki kurmayı etkin bir süreç olarak ele alan sergi, çocukların öğrenme sürecinde aktif katılımcı olmalarını ve kendi öğrenme süreçlerinin öznesi olmalarını öngörüyor.

"Harika Matematik" sergisinin ardından, "Beyin; Kafamızın içindeki Dünya" ile "Uzay ve Ötesi" sergileri ziyarete açılacak.

Merkezde, çocukların öğrendiklerini uygulama, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma imkanı bulacakları "Atölye Alanı", söyleşi ve sunumların yapılacağı, eğitici ve öğretici filmlerin izleneceği, dünya standartlarında ses ve görüntü sistemine sahip "Auditoryum" ile Türkiye'nin ilk kapalı mekan "Trambolin Parkı" yer alıyor.
Kaynak: AA