Çocuklar Üşümesin Diye Annelere Yün Dağıtıldı

Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Sibel Ocak ve üyeleri, Şehit İmam Payas Anaokulu’nun öğrenci velilerine çocuklarına eldiven ve kaşkol örmeleri için yün dağıttı.

Çocuklar Üşümesin Diye Annelere Yün Dağıtıldı
Şehit İmam Payas Anaokulu’nun birçok temel ihtiyacını karşılayarak sınıflarının tamamına perde yaptıran Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Sibel Ocak ve üyeleri, öğrenci velilerine de çocuklarına eldiven ve kaşkol örmeleri için yün dağıttı.

Kırsal kesimde yer alan okulla yönelik desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Ocak ve üyeler, velilerin de eğitimi için gerekli meslek edindirme kurslarının açılması yönünde söz verdi. Velilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Ocak ve üyeleri temel amaçlarının eğitim kurumlarına destek olduğunu, ancak öğrenci velilerinden gelen talepler üzerine onlara yönelikte çeşitli meslek edindirme kursları açmayı planladıklarını ifade etti.

Geçen yıl binlerce öğrenciye kaşkol ve bere işleyerek armağan ettiklerini hatırlatan Ocak, bu yıl da annelerin el becerilerini geliştirmek amacıyla bere ve kaşkol işlemeleri için yün dağıtımı yaptıklarını ifade etti.

Ocak’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek günün anısına çiçek verdi.
Kaynak: İHA