Balya'da Başkan Kılıç Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek

Balıkesir’in Balya ilçesinde, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki sorunların çözümü için seferber olan Belediye Başkanı Osman Kılıç, kültür hizmetlerine de devam ediyor. Başkan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Sözener ile yaptığı protokol ile ilçede bulunan 5 orta öğretim okulundaki 5 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edecek.

Balya'da Başkan Kılıç Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek
Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Boyunca kitap oku, bisikleti kap’’ projesine destek olmak adına proje dahilinde derece alan öğrencilere bisiklet hediye edecek. Belediye Başkanı Osman Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin öğrenciler için büyük fayda sağlayacağını söyledi.

Kılıç, projenin, sosyal yaşamda gerek toplumsal olaylarda gerekse bireysel olarak daha rahat davranıp kendini ifade etmesi açısındanda faydalı olacağının altını çizdi. Başkan Osman Kılıç, ‘’Boyunca kitap oku, bisikleti kap’ projesinin öğrencilerimiz arasında büyük ilgi göreceğini umuyorum. Bisiklet kazanma adına olmasa bile kitap okumak için yarışacak birçok öğrencimiz olduğunu biliyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü böyle bir projeye ödül koymuş, biz de belediye olarak bu ödülü Balya’lı öğrencilerimize seve seve vermeye hazırız” dedi.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Sözener de,” İlçemiz de bulunan 5 ortaokuldan 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencileri arasında yaptığımız kitap okuma yarışmasında bizlere destek olan ve dereceye girecek öğrencilerimize bisiklet hediye edecek olan Belediye Başkanımız Osman Kılıç’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA