Belenyenice Su Taşkınlarından Kurtuluyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Belenyenice Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belenyenice Mahallesinde bazı evlerin su baskınları ile karşı karşıya olduğunu belirten Başkan Çelik, “Mahallede yaşanan su baskınların engellemek için kanal çalışması yapıyoruz” dedi.

Belenyenice Su Taşkınlarından Kurtuluyor
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Belenyenice Mahallesinde, Belediye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme ziyareti esnasında Başkan Çelik’e Belediye Başkan yardımcısı Bilal Demir, Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi eşlik etti. Bazı evlerde yaşanan su baskınlarını önlemek için mahallenin bazı bölümlerinde kanal çalışması yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ”Şehzadeler’imizin güzel mahallelerinden biri olan Belenyenice Mahallemizde Belediye ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Belen yenice mahallemizde çevre düzenlemesi, Camimizin bahçesinde ve çevre duvarının yapılmasında çalışmalarımız var. Bunun yanı sıra yağmur yağdığında evleri su basan vatandaşlarımız vardı. Onların bu sorunlarını ortadan kaldırmak için bir kanal çalışması yaptık. Mahallemizin ihtiyaç duyulan sokaklarında da parke taşı döşemesi işlemi yaptık. Yapmış olduğumuz parke taşı çalışmasıyla toplamda yaklaşık 3 Bin metrekare parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirmiş olduk. Yine bir bölümde ciddi bir taşkın olması söz konusu, bunun içinde bir istinat duvarı yapma çalışmalarımız başladı.

Okulumuzun bahçesine istenen bayrak direğinin de montajı tamamlandı. Yine mahallemizde ihtiyaç olan iki yere 12 metrelik projektör direği montajını yaptık. Yapmış olduğumuz tüm hizmetlerimiz Belenyenice Mahallemize hayırlısı olsun, emeği geçen tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA