Sındırgı'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Sındırgı'da Öğretmenler Günü Kutlandı
Sındırgı’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Işık’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti. Emekli Öğretmenler evlerine yapılan ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade ederek Başkan Yavaş’a teşekkür ettiler. Emekli Öğretmenler Mehmet Erdem, Mehmet Eken ve Alparslan Atilla’yı evlerinde ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutlayan Başkan Yavaş, "Bugünlere ulaşmamızı sağlayan ve bizlere büyük emekleri geçen öğretmenlerimizi asla unutmayız" diyerek emekli öğretmenlere çiçek ve öğretmenler gününe özel hediye verdi.

1995 - 2003 yıllarında öğretmenlik mesleğini icra eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a da belediye personeli sürpriz yaptı. Belediye personeli, Başkan Yavaş’a antika gramofon hediye ederek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Personelinin bu sürprizi karşısında duygulanan Başkan Yavaş; “Başkanlıklar unutulabilir ama öğretmenlik asla unutulmaz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA