Muş Belediyesi'nden Hizmet Alımı İhalesi

Muş Belediyesi, 3 yıl süreli çalıştırılmak üzere 210 personelin ihalesini gerçekleştirdi.

Muş Belediyesi'nden Hizmet Alımı İhalesi
Muş Belediye Başkanlığı, çeşitli birimlerde çalıştırılmak üzere 210 personelin hizmet alımı için ihaleye çıktı. Yaklaşık maliyeti 18 milyon 61 bin 767 lira 78 kuruş olan ihaleye 8 firma katıldı.

Belediyenin meclis salonunda yapılan ihalede Alaattin Alan’ın komisyon başkanlığını yaparken, işin uzmanları Taner Yiğit ve Ferik Dereli, mali üye Bayram Er ile Fesih Rençber de komisyon üyeliği yaptı. İhale Komisyon Başkanı Alaattin Alan, ihaleye katılan Rüya Temizlik Ortak Girişim, RGR İnşaat ve Serhat Tabldot Ortak Girişim, Bilginay Temizlik, Emir Endüstriyel Ortak Girişim, Pegas Grup ve Birhat Kent Temizlik firmalarının 16 milyon 483 bin 536 lira 19 kuruş teklif verdiğini, Baransel Ortak Girişim ile Sultan ve Başarı Temizlik Ortak Girişim firmalarının da 17 milyon 894 bin 782 lira 37 kuruş teklif verdiklerini söyledi.



İhaleye sunulan dosyaların ve tekliflerin değerlendirilerek sonucun açıklanacağını ifade eden Komisyon Başkanı Alan, "Teklif veren firmaların dosyaları ile ilgili incelemeleri yaptıktan sonra puanlama sistemine göre değerlendirme yapılacaktır. Komisyonunun değerlendirmesinin ardından ihale sonucu en kısa sürede açıklanacaktır” dedi.

Kaynak: İHA