FETÖ'den uçkur testi

Komiser A.İ.Y., casusluk soruşturmasında verdiği ifadede, FETÖnün kendisine kadınlarla nasıl ‘uçkur testi yaptığını anlattı.

FETÖ'den uçkur testi
FETÖ'den uçkur testi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığının Paralel Devlet Yapılanmasıyla ilgili yürüttüğü soruşturma derinleştikçe, FETÖnün devletin kritik birimlerine hangi akıl almaz yöntemlerle sızdığı da tek tek gün yüzüne çıkıyor. FETÖ'nün devleti ele geçirmek için kullandığı yöntemlerden en ilginci ise, ‘yasadışı dinleme ve casusluk soruşturmasında deşifre oldu. FETÖ, devletin kritik birimlerinde görevlendireceği elemanlarını önce imtihan ediyor, başarılı olanlara da talimatlar veriyor.

SADAKAT ÖLÇÜMÜ

FETÖ, elemanlarının sadakatini ölçmek için güzel kadınları kullanıyor. Çekirdekten yetiştirip, emniyet teşkilatı içinde önemli görevler verdikleri Komiser A.İ.Y., casusluk soruşturmasında verdiği ifadede, FETÖnün kendisine kadınlarla nasıl ‘uçkur testi yaptığını anlattı.

KADIN GÖNDERDİLER

Havalimanında görev yaparken normal olmayan ilgiyle yaklaşan birkaç kadının kendisine FETÖ tarafından gönderildiğini anlayan tanık Komiser A.İ.Y., daha sonra abilerden birinin ‘Beline sahip olana adama biz de sahip çıkarız dediğini söyledi. A.İ.Y., “Kadınlarla benim yoldan çıkıp çıkmayacağımı ölçmeye çalıştılar” dedi.

Paralel eğitime baskın

Bilecikte Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik soruşturmada, bir okul, 1 yurt ve 1 pansiyonda eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ankara merkezli operasyonda Özel Sevgi Çiçeği İlkokul ve Ortaokulu, Anafen FEM Akademi Dershanesi ile Enesbey Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda yaklaşık 6 saat süren çalışmalarının ardından, bazı dosyalar ile hard disklerin kopyaları alınarak incelenmek amacıyla emniyete götürdü.

Kemal Gümüş - Özel Haber

FETÖ'den uçkur testiFETÖ'nün Alevi dedelerine yönelik suikast planı ortaya çıktıFETÖ'den uçkur testiHüseyin Gülerce, Fetullah Gülen'in Akın İpek sohbetini yorumladı