Emin Çölaşan'ın besmele hazımsızlığı

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un milletvekili yeminine başlamadan önce besmele çekmesi Emin Çölaşan'ı rahatsız etti.

Emin Çölaşan'ın besmele hazımsızlığı
Emin Çölaşan'ın besmele hazımsızlığı
Engelli vekil Bennur Karaburun, milletvekili yeminine başlamadan önce besmele çekmişti. Geçici Meclis Başkanı olan Deniz Baykal ise 'Kürsüye çıkan istediği gibi başlar; o kendisinin inancı. Hatta besmele ile başlıyorsa, daha kuvvetli yemin ediyor, demektir' demişti.

EMİN ÇÖLAŞAN RAHATSIZ OLDU
Karaburun'un milletvekili yeminine başlamadan önce besmele çekmesi ve sonrasında Baykal'dan gelen açıklama Sözcü yazarı Emin Çölaşan'ı rahatsız etti. Baykal'ın açıklamasını inanılmaz olarak yorumlayan Çölaşan, 'Vay anasını sayın seyirciler, Baykal Bey nerelerden nerelere gelmiş! Beyefendinin mantığına göre, demek ki bir milletvekili yemin için kürsüye çıktığında bismillah deyip Kuran okumaya başlasaydı, yemini daha da kuvvetli olacaktı!' ifadesini kullandı.

'BAYKAL BEYİ KUTLUYORUM'
Köşesinin devamında Baykal'a Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme üzerinden yüklenen Çölaşan, 'Baykal Bey'i kutluyorum, daha büyük başarılar diliyorum!' diyerek noktaladı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Emin Çölaşan'ın besmele hazımsızlığıDeniz Baykal şaşırttı: Besmele ile başlanan yemin daha kuvvetli olur Emin Çölaşan'ın besmele hazımsızlığıBennur Karaburun, yemine besmele ile başladı