Saygılı Açıklaması 'Milletimiz İstikrara Oy Verdi'

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi. Saygılı, AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanan seçimler için, "Milletimiz istikrara oy verdi" dedi.

Saygılı Açıklaması 'Milletimiz İstikrara Oy Verdi'
Türkiye’nin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, Cumhuriyet tarihinden bu yana görülmemiş önemli yatırımlara imza attığını belirten Saygılı, "Türkiye, dünya dengeleri için önemli bir ülkedir. Bulunduğu konum itibariyle bölgede yapılan bütün denklemlerin ortasında Türkiye var. Ünlü düşünür İbn-i Haldun ‘Coğrafya kaderdir’ der. Millet olarak 1 Kasım’da ülkemizde istikrarı, güveni, barışı, birlikte yaşamayı oyladık" dedi.

Milletin, istikrar içinde birlikte yaşamaya onay verdiğini söyleyen Saygılı sözlerine şöyle devam etti:

"Millet olarak gerçek gündemimize dönmeliyiz. Kalkınmaya, üretmeye, ihracata yönelerek kaybettiğimiz zamanı telafi ederek çalışmalıyız. Bu coğrafyanın ana rahminde kardeşlik vardır, birlikte yaşama vardır, tevazu vardır. Bu duyguları öne çıkarıp birlikte düşünüp, birlikte yarınları şekillendirmek için yeni bir sayfa açıldı. Bu sayfayı tarihimizden aldığımız özgüvenle planlama ve gayret etme zamanıdır. Milletimiz engin sağduyusu ve engin feraseti ile bütün oyunları bozarak istikrar dedi.

Güven dedi.

Kardeşlik ve barış dedi.

"
Kaynak: İHA