Teknoloji Fakülteleri Dekanları 7. Değerlendirme Toplantısı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) Teknoloji Fakülteleri Dekanları 7. Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'ndaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantıda konuşan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, böyle önemli toplantılara ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, 7 yıllık genç bir üniversitenin gelişimini, katılımcılarla paylaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları ile yaptıkları işbirliği sayesinde önemli avantajlar kazandıklarını ifade eden Polat, "Burada önemli bir üniversite ve sanayi işbirliği söz konusu. Teknoloji fakülteleri konusunda büyük avantajımız var. Burada teknoloji fakültelerinin en iyi hale gelmesi için yapılacakları konuşacağız. Üniversitemize teknoloji fakültesinin yeri çok önemlidir. Uygulamaya dönük mühendisler yetiştirilmesi açısından elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

Toplantıya Yükseköğretim Yürütme Kurulu üyeleri Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu ve Prof. Dr. Durmuş Günay, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve 21 üniversitenin teknoloji fakülteleri dekanları katıldı.

Kaynak: AA