Serdivan Belediyesi Kapanış Saatlerine Yeni Düzenleme Getirdi

Serdivan Belediye Encümeni, kış saati uygulaması kapsamında ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren gayrisıhhi umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin kapanış saatlerini belirledi.

Serdivan Belediyesi Kapanış Saatlerine Yeni Düzenleme Getirdi
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada kış saati uygulaması kapsamında Belediye Encümeni’nin aldığı kararla, ilçe sınırları içerisindeki gayrisıhhi umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin 15 Kasım Pazar gününden itibaren saat 24.00’a kadar, Kafeler Caddesi olarak da bilinen Bağlar Caddesi’ndeki işletmelerin ise 01.00’a kadar müşterilerine hizmet verebileceği belirtildi.

Açıklamada tekel bayilerinin kapanış saatleri ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılmadığı dile getirilirken, “Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ kapsamında alkollü içki satışı yapan tekel bayilerinin gece 22.00’a kadar açık kalacağı belirtildi. Kapanış saatleri ile ilgili encümen kararının ilçe genelindeki işletmelerin yanı sıra ilgili kamu kurumlarına ve esnaf odalarına da iletildiği ifade edilirken, bu kapsamda denetimlerin de belirli periyotlarda yapılacağı dile getirildi.

Kaynak: İHA