Belediye Başkanı Culha, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe genelindeki mahallelerde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Culha, Asfalt Çalışmalarını İnceledi
329 bin 310 metrekarelik asfalt ihalesi kapsamında Akçalı ve Gözcüler’den sonra belirlenen program doğrultusunda Yukarı Kepirce ve Aşağı Kepirce Mahallelerinde devam eden ve tamamlanan asfalt çalışmaları ile Gözcüler Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt yama çalışmalarını inceleyen Başkan Nazım Culha, yoldan geçen mahalle sakinleriyle de bir süre sohbet etti.

Bozuk olan yollarda asfalt ve parke çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Culha, ilçedeki bütün mahallelerde sorunlu yol bırakmayacaklarını ifade etti.

Eskiye nazaran Arsuz’daki bozuk yol sorunu büyük ölçüde çözdüklerini dile getiren Başkan Nazım Culha, “Mevcut yolların onarımı, yeni yolların açılması ve yeni açılan yollara stabilize serilmesi çalışmalarımızı aksatmadan tüm mahallelerde devam ettiriyoruz. Sorunlu olan bütün yollarımız vatandaşımızın ve araç sürücülerinin rahatlıkla kullanabileceği yollar haline gelecek” dedi.

Kaynak: İHA