Dinar'daki Şehit Ve Gazi Derneklerine Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve askeri yetkililer Dinar ilçesini ziyaret etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindekiler Dinar ilçesini ziyaret etti.

Kumartaşlı ve Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanı Murat Diker ve Dinar İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutlu Tokmak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Cengiz Kartal'ı ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dinar'daki iki gazi ve şehit ailesi derneğinin aktif olarak çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Ceylan, "Komutanlarımızın derneklere ziyareti bizleri çok memnun etti" dedi.

Dinar'da şehit aileleri ve gazilerin bütün sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Ceylan, onların daha iyi bir yaşam sürmeleri için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da ilçelerde bulunan dernek temsilcilerini sık sık ziyaret ettiklerini, memleketi için şehit düşmüş ya da gazi olmuş kahramanlar için ne yapılsa az olduğunu kaydetti.
Kaynak: AA