Eski Bakan Elvan Oyunu Mersin'de Kullandı

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İçel Milletvekili adayı Lütfi Elvan, oyunu İçel’de kullandı.

Eski Bakan Elvan Oyunu Mersin'de Kullandı
Eski Bakan Lütfi Elvan, AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mezitli İlçe Başkanı Ali Kıratlı ve bir grup partili ile birlikte geldiği merkez Mezitli ilçesindeki Vali Şenol Engin İlkokulu’nda 1020 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Elvan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini söyledi.

Türkiye’nin geleceğinin tayin edileceği bugünkü seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için son derece önemli bir seçim olduğunu vurgulayan Elvan, "Vatandaşlarımızın çok yoğun bir katılımı olduğunu görüyorum. Bu da bizim için gerçekten son derece memnuniyet verici bir hadise. Özellikle her bir vatandaşımızın vatandaşlık hakkını mutlaka kullanması gerektiğini düşünüyorum. Nitekim bugün gerçekten şu saat itibariyle bazı sandıklarda yüzde 80-85 gibi oy kullanma oranının oyduğunu görüyoruz. Bu da katılım oranının oldukça yüksek olacağını gösteriyor. Bizler açısından gerçekten memnuniyet verici bir hadise. Milletimizin iradesinin tam manasıyla sandıklara yansıması açısından da son derece önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Seçim sonuçlarının vatana, millete, devlete hayırlı olması dileklerinde bulunan Elvan, "Böylece ülkemizin önü açılır, ülkemizin istikrara kavuşması, belirsizlik ortamının ortadan kaldırılması ve yeniden ekonominin canlanması, özellikle yatırımcılarımızın, iş adamlarımızın kafalarındaki o sıkıntıların ortadan kaldırılması açısından son derece önemli ve anlamlı diye düşünüyorum. Biz milletimizin sağduyusuna inanıyoruz, milletimizin bu ülkeyi ne kadar çok sevdiğini, bu ülkeye olan bağlılığını biliyoruz. İnşallah ülkemiz için iyi bir netice çıkacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Şu ana kadar İçel’de seçimlerle ilgili büyük bir sıkıntı yaşanmadığını, bunun da sevindirici olduğunu dile getiren Elvan, şöyle devam etti:

"Her bir bireyin, her bir vatandaşın özgür bir şekilde sandığa gidip oyunu kullanması çok çok önemli ve en temel hakkı. Bunun gerçekleşmesi için de tüm görevliler özenle çalışıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Gerçekten bu seçimin özgür bir ortamda, vatandaşlarımızın emniyet içerisinde, güvenli bir şekilde sandıklara gelip oylarını kullanması son derece önemli. İnşallah İçel için de hayırlı olur. Biz İçel’in önünü açmak istiyoruz. İçel’i gerçek anlamda hak ettiği yere ulaştırmayı arzu ediyoruz. İçel bu potansiyele ve güce sahip. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde İçel için çalışalım."
Kaynak: İHA