Siirt'te, Sağlık Personeline Proje Yazma Eğitimi Verildi

Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Yatırım Destek Ofisi, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği personeline proje yazma eğitimi verdi.

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği personeline, Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Yatırım Destek Ofisince proje yazma eğitimi verildi.

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Siirt Yatırım Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Mergen tarafından verilen eğitimde, sorun analizi, ihtiyacın tespiti, projenin yazımı ve bütçeleme gibi konuların işlendiği bildirildi.

Açıklamada, ''Proje yazma kültürü ve becerisi artık sadece STK'lar ve KOBİ'lerin yanı sıra, kendi görev alanında daha fazla sorumluluk almak isteyen daha etkin çalışma yapmak isteyen kamu kurumları için ihtiyaç haline gelmiştir. Bu kapsamda, Halk Sağlığı İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Dicle Kalkınma Ajansı'na başvurarak, proje döngüsü yönetimi eğitimi verilmesini talep etmiştir. 3 gün süren eğitime 18 kişi katılmıştır'' ifadelerine yer verildi.
Kaynak: AA