Ünye Gençlik Merkezi, Minik Hayallere El Veriyor

“Hayallerime El Ver" projesi kapsamında Ünye Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemeleri, Çaybaşı İlçesi Çakıllı ve Aşıklı İlkokulu’nda eğitim gören 112 öğrenciye dağıtıldı.

Ünye Gençlik Merkezi, Minik Hayallere El Veriyor
Çaybaşı İlçesi İlküvez Mahallesi Çakıllı ve Aşıklı İlkokulu’nda düzenlenen programa Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ve Gençlik Merkezi Liderleri katıldı.

Uygulanan proje hakkında ilgiler aktaran Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Proje kapsamında ilçelerimizde belirlediğimiz okullarda öğrencilerimize kırtasiye ve spor malzemeleri dağıtmaya devam ediyoruz. Korgan ve Gölköy ilçelerimizdeki okullara malzemelerimizi dağıttık. Bugün de Çaybaşı ilçemizdeyiz” diye konuştu.

Projeden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini ileten Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ise yaptığı açıklamada, “Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ’Hayallerime El Ver’ projesi kapsamında Çakıllı ve Aşıklı İlkokulu’nda okuyan öğrencilerimize çeşitli kırtasiye ve spor malzemeleri hediye ettiler. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA