AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Cankılıç Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Cennet Cankılıç, Mudanyalı vatandaşlarla buluştu. Türkiye’nin kritik bir eşikten geçtiğini belirten Cankılıç, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için istiklal ve istikbal anlamı taşıdığını kaydetti.

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Cankılıç Açıklaması
AK Parti Bursa Milletvekili Cennet Cankılıç’ın Mudanya ilçesindeki programına AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Murat Ünal, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya ve parti yetkilileri eşlik etti. İstasyon Sosyal Tesisleri’nde açıklamalarda bulunan Cankılıç, AK Parti’nin 13 yıldır Türkiye’ye ve millete hizmet etmek için gecesini gününe kattığını belirterek, Türkiye’nin bu süreçte geldiği noktanın ortada olduğunu söyledi.

Türkiye’nin büyük hedeflere yürüyüşünü engellemek isteyenlerin gerek 7 Haziran öncesi gerekse seçimlerin hemen ardından kirli oyunlarını sergilemeye başladığının altını çizen Cankılıç, milletin buna izin vermeyeceğini ve AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde yeniden tek başına iktidara geleceğini savundu.

Milletvekili seçilip Bursa’yı TBMM’de temsil etmesi durumunda Bursalıların tüm istek ve sıkıntılarını ilgili makamlara taşıyacağını ve takipçisi olacağını ifade eden Cankılıç, AK Parti’de siyaset yapmanın bir memleket sevdası olduğunu, bu noktada ne görev verilirse her zaman o görevi layıkıyla yerine getirmenin çabası içinde olacağını aktardı.

Cankılıç, yaptığı açıklamaların ardından Mudanya’da esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ev ziyaretleri ile de vatandaşın nabzını tutan Cankılıç, okul aile birlikleri ve Siyah İnci Derneği yöneticileriyle de bir araya geldi.
Kaynak: İHA