AK Parti'den Araç Ve Bisiklet Teslimi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan'ın seçim çalışmaları kapsamında daha önce sözünü verdiği araçlar ile bisikletler törenle teslim edildi

AK Parti'den Araç Ve Bisiklet Teslimi
ÇANAKKALE - AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın seçim çalışmaları kapsamında daha önce sözünü verdiği 5 belde belediyesine araç ile öğrencilere verilmek üzere 100 bisiklet teslim edildi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından İskele Meydanı'nda düzenlenen törende Turan'ın girişimleriyle temin edilen 5 hafif ticari araç, Evreşe, Gümüşçay, Çardak, Umurbey ve Kalkım belediye başkanlarına teslim edildi.

Törende ayrıca Kalkım'daki başarılı öğrencilere hediye edilmek üzere 100 bisiklet verildi.

Turan, göreve geldikleri günden bu yana köylerin ve beldelerin birçok sorununa çözüm ürettiklerini belirterek, "Daha önce 6 ilçe belediyemize kadınlarımızın, gençlerimizin kullanımı için 6 midibüs teslim etmiştik. Şimdi de beldelerimizin ilçeyle diyaloglarını artırmak için 5 araç teslim ediyoruz. Bunun yanında 100'e yakın bisikletimizi de başarılı öğrencilere dağıtacağız" dedi.

"Bunlar bizim için büyük işler değil, taş yapmak, yol yapmak, araba vermek" diyen Turan, şunları kaydetti:

"Biz ne diyoruz? Söz verdik mi sözümüzü tutarız. Ne yapamayacağımız sözler verir sizleri boş yere umutlandırırız ne de söz verip peşini bırakırız. Sizin karşınızda mahcup duruma düşecek hiçbir yanlış yapmayız. Ben Çanakkale'nin vekiliyim. Belediyelerimize her konuda desteğimizi vereceğiz. Biz nasıl 5 ayda ilçe ilçe, köy köy dolaşıp sorunlara çözüm aradıysak, çözüm ürettiysek bunu devam ettirmek istiyoruz. Çanakkale'de yapacak çok işimiz var. Bütün kurumlarımızla, imkanlarımızı seferber etmek Çanakkale gibi marka şehri bambaşka yapmak istiyoruz. Çanakkale'ye en çok AK Parti yakışır. Bu taahhütler için referansımız 13 yıllık AK Parti hizmet iktidarıdır."
Kaynak: AA