Başkan Üzülmez'den Bayraklı Esnaf Ziyareti

Halkla iç içe olmaya özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle ziyaretlerinde bölge esnaflarının sıkıntılarını dinledi.

Başkan Üzülmez'den Bayraklı Esnaf Ziyareti
Kartepe esnafını ve halkını kucaklamak adına her gün farklı bir bölgede esnaf ziyareti gerçekleştiren Kartepe Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu da Ataşehir mahallesindeki iş merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Üzülmez, “Bereket” dilekleri eşliğinde iş merkezi esnafını tek tek gezip hatır sordu sohbet etti hayırlı işler diledi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, uğradığı iş yerlerinin camlarına asmaları için esnaflara Türk Bayrağı hediye etti.

Esnaflara ekonominin temel taşlarından biri olduğunu da hatırlatan Başkan Üzülmez, ekonomik gelişime katkı verecek bölgedeki yatırımlarını da paylaştı. Sağlık ve spor alanındaki yatırımları ile bölgeye ayrı bir hareket katacaklarını belirten Başkan Üzülmez, içinden geçtiğimiz dönemde daha çok ihtiyaç hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan Türk Bayrağını esnafa hediye etti. Ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınadığını belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Gün birlik ve beraberlik günü. Bu konuda esnaflarımızın da duyarlı yaklaşım sergilediğini görüyorum. Teröre bayraklı tepki vermesi adına ülke kardeşliğini, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla dağıttığımız bayrakları iş yeri camlarına asan esnaflarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA