Arınç Manisa'da

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7 Haziran seçimlerine ilişkin, "4-5 ay evvel bir arıza oldu. O arızadan herkes derslerini aldı. Şimdi daha büyük bir güçle, daha büyük bir kuvvetle inşallah yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Arınç, trafik kazasında yaralanan iş adamı İsmail Akçura'yı, tedavi gördüğü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Yiğitler Mahallesi'nde bir aileye taziye ziyaretinde bulunan Arınç, daha sonra Ensar Vakfı Turgutlu Şubesi'ni ziyaret etti.

Burada konuşan Arınç, herkesin 1 Kasım seçimlerinde ne yapacağını bildiğini, pazar günü 78 milyon için, ülke için güzel, hayırlı bir sonucun olacağını belirtti.

Arınç, şöyle konuştu:

"Hepimiz mesuliyetimizi biliyoruz, hepimiz yapacaklarımızı, yaptıklarımızı biliyoruz. Allah şaşırtmasın, yanlışa döndürmesin. Bizi, Cenab-ı Hak vicdanımızla baş başa bıraksın. İnşallah en hayırlı kararı verme konusunda Allah milletimize yardım etsin. Ben inanıyorum, hepimiz gördüğümüz, geçirdiğimiz, edindiğimiz tecrübelerle Türkiye'de güçlü bir hükümetin var olmasını arzu ediyoruz. Güçlü bir hükümet, güçlü icraat demektir. Bugüne kadar yaptıklarımızın yarıda kalmaması, devam etmesi lazım. 4-5 ay evvel bir arıza oldu. O arızadan herkes derslerini aldı. Şimdi daha büyük bir güçle, daha büyük bir kuvvetle inşallah yolumuza devam edeceğiz."

Arınç ve beraberindekiler daha sonra Altay Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Bülent Arınç, bir iş yerinin önünde otururken yanına getirilen 7 aylık Eylül bebeği kucağına alarak nazar duası okudu, bazı ev ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: AA