AK Parti Ordu Milletvekili Çanak Açıklaması

"Zafere giden yolda son virajdayız. Durmak yok, 78 milyona hizmet için, güven ve istikrar için yola devam"

AK Parti Ordu Milletvekili Çanak Açıklaması
AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "Zafere giden yolda son virajdayız. Durmak yok, 78 milyona hizmet için, güven ve istikrar için yola devam" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren Çanak, Gürgentepe ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirirdi.

Daha sonra ilçe meydanında vatandaşlara hitap eden Çanak, gösterilen ilgi, alaka ve destekten ötürü Gürgentepelilere teşekkür ederek, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

AK Parti olarak ilk günkü aşk ve şevkle 78 milyona hizmet etmeye hazır olduklarını belirten Çanak, "Biz ülkemiz için daima göreve hazırız. Biz milletimize öfkeyle değil, aşkla geliriz. Bizim tek meselemiz, bu ülkeye hizmet, bu millete hizmet. İlk günkü aşkla, geceli gündüzlü çalışarak milletimizin yüzünü güldürmeye inşallah devam edeceğiz" dedi.

Çanak, Türkiye'de her şey yolunda giderken, tek başına iktidar güven verirken, ihracat rakamları yükselirken, ekonomik göstergeler iyi durumdayken bir şeyler olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Ülkemizde her şey yolunda ilerlerken bundan rahatsız olanlar oldu. Bu şer odakları milletin iradesi üzerinde, Türkiye'nin milli duruşu üzerinde mühendislik yapmaya çalışıyorlar. Allah'ın izniyle başaramayacaklar. Ülkemizin birliği ve dirliği, insanlarımızın kardeşliği için Türkiye'nin güçlü bir hükümete ihtiyacı var. Türkiye'nin meselelerinin çözümü ve gelecek için koyduğumuz projelerin gerçekleşmesi için AK Parti kadrolarına ihtiyaç var. Zafere giden yolda son virajdayız. Durmak yok, 78 milyona hizmet için, güven ve istikrar için yola devam. Yine '3 Kasım 2002 ruhu' ile kaldığımız yerden bütün o güzel, o pozitif hedeflerimize varma çabalarımızı devam ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
Kaynak: AA