Vedat Şahin'in oğlu intihar mı etmek istedi?

İddiaya göre yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin ve Vedat Şahin'in çocukları Bilbey ve Serkan Şahin arasında çıkan tartışmada silah patladı. Bilbey Şahin ağır yaralandı. Olayın intihar girişimi mi yoksa farklı bir durum mu olduğu araştırılıyor.

Vedat Şahin'in oğlu intihar mı etmek istedi?
Ünlü mafya babalarından Vedat Şahin'in oğlu Bilbey Şahin, Şişli'de arkadaşının evinde çıkan silahlı kavgada ağır yaralandı. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Şahin'in komada olduğu öğrenildi.

Akşam'ın haberine göre olay polis tutanaklarına intihar girişimi olarak yansıdı. Şişli'de arkadaşının evinde alkol alan Bilbey Şahin, iddiaya göre kuzeni Serkan Şahin'e "Babam öldükten sonra amcam bize sahip çıkmadı" diye sitemkar konuşmalar yaptı. Serkan Şahin ise alkollü olduğu için Bilbey'in belindeki silahı aldı. Bilbey Şahin de hamle yaparak silahı aldığı sırada patladı. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Bilbey'in komada olduğu öğrenildi. Serkan Şahin ise kuzeninin intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

OLAY SONRASI KAZA

Bu olaydan birkaç gün sonra Serkan Şahin trafik kazasında yaralandı. İstanbul polisi de soruşturmayı derinleştirdi. Bilbey Şahin o gece intihara mı kalkıştı, yoksa yaşanan olaydan sonra mı vuruldu. Polis olayla ilgili detayları araştırıyor.