Başkan Aksu Muhtarlarla Buluştu

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu merkez mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı. Cumhuriyet Parkı’nda yapılan toplantıya Başkan Aksu’nun yanı sıra CHP eski milletvekili Umut Oran, CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, CHP İl Başkanı Sinan Kitapçı ve muhtarlar katıldı.

Başkan Aksu Muhtarlarla Buluştu
Başkan Aksu, muhtarların hiçbir siyasetçiden icazet almadan hür iradeleri ile aday olup seçildiğini belirterek ”Muhtar olmak için kimseye danışmıyorsunuz. Hür iradenizle aday olup, mahalle veya köyünüzün her sorununu çözmek için çalışıyorsunuz. Belediye olarak merkez mahalle ve köy muhtarlarımızla birlikte toplanıyoruz. Sizler muhtarlar olarak önemli bir güce sahipsiniz. Bu şehrin emeğini peşkeş çektirmeyin. Mahalle ve köyünüzdeki seçmenlerin oy kullanması için özen göstermelisiniz. Bu geleceğimiz için, demokrasi için, ülkemiz için çok önemlidir“ dedi.

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ise muhtarlara hitaben "Sizler bizim başımızın tacısınız. Hepiniz iyi insanlarsınız. Böyle olmasa muhtar seçilemezdiniz. Sizler hiçbir baskıya boyun eğmezsiniz. Bu seçimler çok önemli. 1 Kasım’da sandık başına gideceğiz. Sandık kutsal bir emanettir. Hepimiz sandığa sahip çıkmalıyız“ şeklinde konuştu

Toplantıya misafir olarak katılan Umut Oran ise AK Parti’nin muhtarları 13 yıl sonra hatırladığını, ülkenin yönetimine CHP kadrolarının talip olduğunu dile getirdi. Oran konuşmasında “Bizler çok umutluyuz. İktidarımızın ilk 100 gününde ve 4 yılda yapacaklarımızı halkımıza açıkladık. Ben bu dönem aday değilim. Ülkemi dolaşıp AKP’nin yanlışlarını anlatıyorum. Bizler muhtarlarımızı devlet memuru haklarına kavuşturacağız. Yeşil pasaport alabileceksiniz“ diye konuştu.

Kaynak: İHA