AK Parti Konya'da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Hüsnüye Erdoğan ile Abdullah Ağralı, seçim çalışmaları kapsamında Karatay’a bağlı Saraçoğlu ve Başak mahallelerinde ev ziyareti yaparak 1 Kasım’da AK Parti’ye destek istedi.

AK Parti Konya'da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
1 Kasım’a 11 gün kala Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Teşkilatı da çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan ile Abdullah Ağralı, Karatay ilçesine bağlı Saraçoğlu ve Başak mahallelerinde ev ve esnaf ziyaret yaptı. Ziyaret programına milletvekillerinin yanı sıra geçmiş dönem AK Parti Konya Milletvekillerinden Mehmet Kılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ile İl Kadın Kolları Yönetimi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükalim, belediye meclis üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım ile ilçe kadın kolları yönetimi, il ve ilçe gençlik kolları yönetimleri ve gönüllüler katıldı.

Saraçoğlu ve Başak mahallelerinde tek tek ev ziyareti yapan ve mahalle sakinleriyle sohbet eden AK Parti Konya Milletvekili Adayları ve teşkilat mensupları, hem destek istedi, hem de bölge sakinlerini 30 Ekim’deki Büyük Konya mitingine davet etti.

AĞRALI: “HEMŞEHRİLERİMİZ YENİDEN İSTİKRAR VE HUZUR İSTİYOR”

Günü ve seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı; “Bugün İl ve Karatay İlçe Teşkilatımızla Saraçoğlu, Başak mahallelerimizde vatandaşımızla bir araya geldik. Ev ev dolaştık. Partimize ve Sayın Başbakanımıza destek istedik. Sahada gördüğümüz, bu bölgedeki hemşehrimizin de AK Parti’ye olan büyük teveccühü oldu. Bu bizleri gerçekten mutlu etti. İnsanımızın tek istediği ülkenin yeniden huzur ve istikrarın gelmesidir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA