AK Parti Proje Tanıtım Toplantısı Yaptı

AK Parti Kırşehir Teşkilatı, düzenlediği basın toplantısı ile 1 Kasım seçimleri öncesinde projelerini anlattı.

AK Parti Proje Tanıtım Toplantısı Yaptı
Parti teşkilatlarının da katılımı ile gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Mustafa Kendirli, 1 Kasım seçimlerinin dönün noktası olacağını söyledi.

Kendirli, “ 7 Haziran seçimlerinde düştüğümüz yanlışlıkları ve eksiklikleri görerek 1 Kasım seçimlerine hazırlık yaptık. Yol haritamız ise ‘Kardeşlik’ üzerine kurulu, halkımızın MHP’nin hayır demesine CHP’nin blok siyasetine HDP’nin ise açıklamalarına gerekli cevabı vereceğini düşünüyorum.” dedi.

Kırşehir’in seçim hükümeti döneminde dahi boş bırakılmadığını anlatan milletvekili ve milletvekili adayı Salih Çetinkaya ise yaptığı konuşmasında, “Bizler eskiden olduğu gibi yeni dönemde de Kırşehir’in gelişimi adına çalışmalar yapmaktayız. Bu süreçte kardeşlik teması ile birlikte güven dolu bir hükümetin kurulması tek gayemizdir. Terör örgütlerinin ve teröristlerin tek amacı ülkenin milli birlik ve beraberliği ile birlikte ülkenin istikrarının hedef almasıdır. Bizler Türkiye gündemini teröristlerin benimsediği gündem olarak ele almayacağız. Terör ortamlarından siyasi rant çevirmeye çalışanlara da asla fırsat vermeyeceğiz. Terör olaylarına karşı en önemli olan bizim kardeşlik içerisinde birleşmemizdir. Bizler projelerimizle konuşuyoruz. Birileri bizleri kötülerken yaptıkları çalışmaları göremiyoruz. Ben yaptığım incelemelerde Kırşehir’in önünü açacak bir proje bulamadım. Kırşehir için hizmet eden herkese ve her şeye ihtiyacımız var. İlk günkü aşk ile tekrar yola çıktık” diye konuştu.

Milletvekili ve aday Salih Çetinkaya’nın konuşmasının ardından Kırşehir’de projeleri ile bilinen eski milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde de aday olan Mikail Aslan Kırşehir için hazırladıkları projeleri tanıttı.
Kaynak: İHA