AK Parti Konya Her Gün 25 Bin Kişiye Ulaşıyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı, 1 Kasım seçimleri kapsamında her gün 400 teşkilat mensubu ile sahaya çıkarak, günde 25 bin ev ve işyerinde vatandaşı ziyaret ediyor.

AK Parti Konya Her Gün 25 Bin Kişiye Ulaşıyor
AK Parti Konya İl Teşkilatı, seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana haftanın yedi günü 24 saat sahada. 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde tek başına iktidarı hedefleyen AK Parti Konya İl Teşkilatı, tüm birimleriyle vatandaş ve esnaftan destek istiyor. Bu kapsamda İl Teşkilatı, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları, Karatay Meram ve Selçuklu İlçe Teşkilatları’nın içerisinde bulunduğu İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM), seçim çalışmalarını yürütüyor.

HER GÜN 400 TEŞKİLAT MENSUBU SAHADA

Seçim çalışmalarını planlayan organize eden ve uygulamaya koyan İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde mesai her gün erkenden başlıyor. Milletvekili Adayları, Aday Adayları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları, kadın ve gençlik kolları ile gönüllülerden oluşan 400’ü aşkın teşkilat mensubu, sahaya inerek vatandaştan destek istiyor.

“GÜNDE 25 BİN EV VE İŞYERİ ZİYARETİ YAPILIYOR”

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Konya İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Seyit Ahmet Biçer, sabah en geç 8’de başlayan çalışmaların gece geç saatlere kadar sürdüğünü ve günde 25 bin ev ve işyeri ziyareti yaptıklarını söyledi.

Amaçlarının ulaşmadık vatandaş bırakmamak olduğunu dile getiren Biçer, “Sahada hiçbir boşluk bırakmamaya çalışıyoruz. Teşkilat mensuplarımız ev ev kapı kapı dolaşarak Sayın Başbakanımızın kaleme aldığı mektubu, bastırdığımız broşürlerimizi, karanfilimizi vatandaşlarımıza veriyoruz” dedi.

“YORULMAK, BIKMAK VAZGEÇMEK YOK”

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da, AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın tüm birim ve enerjisiyle sahada olduğunu ve sahadaki tek partinin de AK Parti olduğunu söyledi.

Tek amaçlarının tüm vatandaşın desteğini alarak yeniden tek başına iktidara gelmek olarak açıklayan Abdullah Ağralı, “Yorulmak, bıkmak vazgeçmek yok. 1 Kasım sabahına kadar koşacağız” şeklinde konuştu.

“7 HAZİRAN’DAN DAHA OLUMLU BİR HAVA VAR”

1 Kasım’a giden süreci ve çalışmaları değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ise, “İl ve ilçe teşkilatlarımızın seçim koordinasyon merkezlerimizin daha verimli ve aktif çalışabilmesi adına tüm merkez SKM’lerimizi tek çatı altında topladık ve tüm çalışmalarımızı Nalçacı’daki bu yerden yürütüyoruz. 13 yıl boyunca tek başına iktidar olmuş bir partinin mensubu olarak bunun devamı adına partimizi ve davamızı anlatmayı amaçlıyoruz. Konya, bugüne kadar partimize, başbakanımıza destek verdi. İnanıyoruz ki 1 Kasım’da da Konyalı hemşehrilerimiz ve ülkemiz, bizlere yine en büyük desteği verecektir. Zira 7 Haziran’dan çok daha olumlu bir hava var” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA