Köy Muhtarı Milletvekili Adaylarını Elinde Talep Listesiyle Karşıladı

AK Parti Burdur milletvekili adaylarının İbecik köyü ziyaretinde köy muhtarı Ramazan Ülgen, halkın taleplerini liste şeklinde vekil adaylarına sundu.

Köy Muhtarı Milletvekili Adaylarını Elinde Talep Listesiyle Karşıladı
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, AK Parti milletvekili adayları Bayram Özçelik ve Özcan İbecik köyünü ziyaret etti. AK Parti hükümetinin İbecik köyüne yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür eden köy muhtarı Ramazan Ülgen, “Köyümüz siz değerli devlet büyüklerimiz sayesinde bu sene okulumuz, sağlık ocağımız, 500 tonluk su depomuz, köyümüze bir kolye daha olan İbecik göletimiz ve inşallah Fethiye’ye bağlanacak olan umudumuz olan İbecik-Gölhisar Grup yolumuzun yapılması İbecik’e verilen değeri göstermektedir. Sizlerin huzurunda burada olmasa bile sizlere ve MURSİAD Genel Başkanımız İbecikli Nail Oplak’a sonsuz teşekkürü halkımız borç bilir. Sizleri burada görünce devletimizin, AK Partimizin ne kadar güçlü olduğunu ve halkına hizmet için burada oldukları çok net şekilde görülmektedir. Bu seçimde inşallah iktidar olacağınızı biz İbecik’ten Ankara’ya şimdiden müjdeleriz” dedi.

LİSTEYİ ÇIKARDI, İSTEKLERİ SIRALADI

İbecik köy halkı ile yapılan toplantı sonrası istekleri liste haline getirdiklerini dile getiren köy muhtarı Ramazan Ülgen, listeyi AK Parti Burdur milletvekili adaylarına sundu.

İbecik köyünün acil eksikliklerini anlatan Köy Muhtarı Ramazan Ülgen, “Sulamada çok önemli bir yeri olan Ulupınar suyumuzun köy sulama arığına katılması, İbecik Altınyayla Yolunun Ballık köy ayrımına kadar 10 km asfaltın yenilenmesi, köy içi parke ihtiyacımız ve köyümüzde değerli bir yere sahip olan koral pansiyon ve otelimize kadar 1,5 kilometre asfalt yapılması, Muğla ilimiz il sınırına kadar bel yolunu asfaltlamış ve topu bize atarak adeta sizde yapın der gibi Elmalıyurt köyünden geçen 15 kilometrelik yolun asfaltlanması, köyümüze İmam gelmesi, Antik Dikmen Dağı’nın değerlenmesi açışından tiyatroya kadar yol yapılması ve göletimizin kenarına piknik köşkleri yapılması için yetkili yerlere talimat vermenizi istiyor, gerçekleştiğini bir an önce görmek ve lafta kalmadığının sayın halkımızın görmesini istiyorum. Ayrıca İŞ-Kur işimizin uzatılmasına sebep olan değerli milletvekillerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Köy muhtarı Ramazan Ülgen’in konuşmasından sonra köy halkı alkışlarıyla destek verdi. AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Adayı Bayram Özçelik ve AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Kamil Özcan, AK Parti hükümeti kurulduğu andan itibaren köy isteklerinin zamanla birer birer yapılacağını belirttiler.
Kaynak: İHA