Karesi'den Eşit Hizmet

Karesi Belediyesi, şehir merkezindeki imkan ve hizmetlerin tamamını kırsal mahallelere de götürüyor. Hizmetin eşit dağıtılmasını amaçlayan belediye, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de hummalı bir çalışma yürütüyor.

Karesi'den Eşit Hizmet
Karesi Belediyesi, ilçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için gece gündüz çalışıyor. 30 Mart seçimleriyle birlikte mahalle statüsüne kavuşan kırsal mahallelerde kilit parke döşeme çalışmalarını sürdüren Karesi Belediyesi, Ortaca ve Yağcılar Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor. Karesilileri çamur ve tozdan kurtarmak için ’kilit parke taşı döşenmedik mahalle bırakmayacağız’ sloganıyla yola çıkan belediye, bundan sonraki süreçte de parke taşı döşeme işlemine program dahilinde devam edecek. Belediye ekipleri kilit parke döşeme çalışmalarının yanı sıra kaldırım ve asfalt yama çalışmaları da yapıyor. Ekipler, Ortaca ve Yağcılar Mahallesi’ndeki kilit parke döşeme işlemlerinin yanında Toygar Mahallesi Üçpınar Yolu Caddesi üzerinde asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor.

Karesi Belediyesi, ilçe genelindeki okul, park ve sokaklarda da eski ve kırık banklar yenileriyle değiştiriliyor, ihtiyaç duyulan noktalara yeni banklar yerleştiriliyor. Karesililerin rahat ve huzurlu bir kentte yaşamaları için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Karesi Belediyesi ekipleri, sokakların yanı sıra okul, muhtarlık,resmi kurum ve camilere de bank montajları geçekleştiriliyor. Parklara daha estetik, okullara rengarenk ve camilere de yaşlıların kullanımı açısından kullanışlı banklar yerleştiriliyor.
Kaynak: İHA