Genel Seçime Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili Akgül, Çayıralan'da esnaf ziyaretinde bulundu

Genel Seçime Doğru
AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.

Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklama yapan Akgül, 1 Kasım'da yapılacak seçimin tüm seçimlerden daha önemli olduğunu söyledi.

Bu seçimin ülkenin beka seçimi olduğunu ifade eden Akgül, “Bizim milletvekili olup olmamamız hiç önemli değil. Biz vatandaşın tercihine saygılıyız. Ancak 7 Haziran seçimlerinde maalesef tek başına bir iktidar kuramadık. Muhalefetin ise bu süreçte gösterdiği tavrı hepiniz gördünüz. Koalisyon kurma konusunda hepsi kapılarını kapadı" dedi.

Son üç ay içerisinde ülkenin 3-4 yıl geriye gittiğini dile getiren Akgül, şöyle devam etti:

"Güneydoğu’da yaşananları ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepiniz izliyorsunuz.  Yine kardeşi kardeşe kırdırmak istediler. Ancak sağduyulu Kürt kardeşlerimiz bu oyuna gelmedi. Bakın okul boykotu yaptılar. Kimse uymadı. İç çatışma çıkarmak istediler. Kardeşlerimiz yine oyuna gelmedi. Dış güçlerin desteklediği PKK denen terör örgütü ülkeyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Devletimiz ise 30-40 yıldır yapılan mücadelenin tamamı kadar son bir ay içerisinde PKK’ya zayiat verdirdi. Elinde silahı olan tek bir PKK’lı kalmayana kadar da bu mücadele devam edecek."
Kaynak: AA