Muratpaşa Belediyesinden 'Öykü' Yarışması

Muratpaşa Belediyesi, "Antalya Edebiyat Ödülleri"nde hem genç öykücüleri ödüllendirecek hem de en iyi öykü kitabını seçecek.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Antalya Edebiyat Ödülleri" adıyla düzenlenecek yarışmada, lise ve üniversite öğrencisi gençlerin eserleri ile yayınlanmış öykü kitapları değerlendirilecek.
Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize edeceği yarışmada ödüller, mayıs ayında yapılacak Antalya Edebiyat Günleri'nde düzenlenecek törenle sahiplerine sunulacak. Edebiyat Ödülleri jürisi, Füruzan, Faruk Duman, Aysu Erden, Özcan Karabulut, İbrahim Karaoğlu ve Ayşegül Tözeren'den oluşacak.
Antalya'daki lise ve üniversite öğrencilerinin "Antalyalı olmak, Antalya'da yaşamak" teması üzerine yazdıkları eserlerle başvurabileceği "Genç Öykü Yarışması"nda dereceye girenlere 5 bin 500 lira ödül verilecek. 1 Ocak 2014-1 Mart 2015 tarihleri arasında yayımlanmış öykü kitapları arasından yapılacak değerlendirmede de en iyi öykü kitabının yazarı, 5 bin liralık ödülün sahibi olacak.
Ödül yönetmelikleri ve başvuru formlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi, 02423202222 (Dahili 1394) numaralı telefondan alınabilecek.
Yarışma için son başvuru tarihi 13 Mart.
Kaynak: AA