Kertenkele 11. Bölüm Kertenkele'nin yeni imamı Selahattin Taşdöğen oldu

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'ye bu hafta ünlü sanatçı Selahattin Daşdelen oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Ünlü sanatçı dizide 'Azmi Bulut' karakterini canlandıracak.

Kertenkele 11. Bölüm Kertenkele'nin yeni imamı Selahattin Taşdöğen oldu
Diyanet tarafından mahallenin camisine atanan imam 'Azmi Bulut'un gedigini öğrenen Kertenkele, şimdi de sahte hoca olduğunu ortaya çıkaracak büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır. Betül'in kardeşi olduğunu öğrenen Kertenkele, bu durumu Betül'e nasıl anlatacağını bilemez. Ünsal ve Levent, Kertenkele'yi yakalamak için Betül'ü yakın takibe alırlar ve Kertekele'yi yakalamak için yeni planlar yaparlar.

Diğer yandan Hale, Ünsal'ın 'Kara Faruk' ve 'Kertenkele' diye dolaşmasından artık fazlasıyla sıkılmıştır. Bu yüzden Ünsal'a ya mesleğin ya da ben diye rest çeker. Semih ise bir yandan Zehra'nın ilgisini kazanmaya çalışırken bir yandan Melis ve Tülin'in yoğun ilgisine maruz kalmaktadır. Semih'in mutluluğu, Deli Kenan'ın Semih'in karanlık yüzünü öğrenmesiyle son bulacaktır. Semih'in malikânedeki varlığı yetmezmiş gibi sürekli Zehra ile yalnız kalma çabaları Kertenkele'nin Zehra'yı kıskanmasına neden olur. Bu arada mahalleye Kertenkele için her şeyi mahvedecek birisi gelir. Zehra'ya gerçek duygularını söyleyemeyen, peşindeki Ünsal, Levent ve Deli Kenan'dan kurtulamayan Kertenkele şimdi de sahte hoca olduğunu ortaya çıkaracak büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.

Selahattin Taşdöğen Kertenkele'nin kadrosuna dahil oluyor!
Oyunculuktaki başarılı performansıyla yıllardır seyircilerin beğenisini kazanan, şimdiye kadar birçok skeçte, sinema filmi ve dizide rol alan komedi ustası oyuncu Selahattin Taşdöğen, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi Kertenkele'de 11. bölümden itibaren ekranda olacak ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen, dizide Diyanet tarafından mahallenin camisine atanan imam 'Azmi Bulut' karakterini canlandıracak. Başına sürekli aksilikler gelecek olan imam, aynı zamanda Kertenkele'nin de akıl hocası olacak.Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen, diziye katılması ile ilgili düşüncelerini ise şöyle ifade etti: 'İnsanlar tarafından sevilen böyle güzel bir projeye dâhil olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 'Kertenkele' dizisi, hayatımızın içinde var olan unsurları mizah yoluyla anlatan sevimli bir yapım. Yaptığımız işin, televizyon ekranlarında seyredenleri hem eğlendiriyor olması, hem de eğlendirirken düşünmeye sevk ediyor olması ise, bize ayrı bir mutluluk veriyor.'