Şeref Meselesi 7. Bölüm Yiğit öfkesine hakim olamaz

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Şeref Meselesi 7. Bölümüyle 4 Ocak Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte Şeref Meselesi 7. Bölüm fragmanı ve özeti...

Şeref Meselesi 7. Bölüm Yiğit öfkesine hakim olamaz
Şeref Meselesi Dizisi 7. Bölüm özeti:

Kübra ' nın bebeği aldırmadığını öğrenen Yiğit öfkesine hakim olamaz. Kübra ' yı da bebeği de reddeder. Yiğit ' in bu sert tavrına karşılık Emir ise babası tarafından sokağa atılan Kübra ' ya sahip çıkar.

Kemal ' in elindeki fotoğraflar nedeniyle Emir fena köşeye sıkışır. Bir tarafta canından çok sevdiği Yiğit, diğer tarafta tutkuyla savunduğu adalet ve hukuk kuralları vardır.

Kübra ' nın bebeği aldırmadığını öğrenen Yiğit öfkesine hakim olamaz. Kübra ' yı da bebeği de reddeder. Yiğit ' in bu sert tavrına karşılık Emir ise babası tarafından sokağa atılan Kübra ' ya sahip çıkar. Onu evlerine getirir ve bebekle beraber bakımlarını üstlenir.

Bu durum Yiğit ' i kaybettiğini düşünen Sibel ' i kıskançlık krizine sokar. Sibel ve Yiğit ' i gören Kübra onları ayırmak için bebeğini kullanır. Emir ise hiç beklenmedik bir şekilde Yiğit ' in Sibel ' e aşık olduğunu öğrenir.

Ayhan ' ın cinayetini sorgulayan komiser Levent ' in hedefinde Derya vardır. Genç kızın ifadesindeki tutarsızlıklar komiserin gözünden kaçmaz ve Derya ' nın kabusu olur.

Yenilgiyi hazmedemeyen Sadullah, Yiğit ' i Nihat ' ın gözünden düşürmek için yeni bir planın peşindedir.

Son yaşadıkları karşısında iyice bunalan Sibel ani bir kararla Bora ' nın evine yerleşir. Bunu öğrenen Yiğit çileden çıkar. Bora ' nın kapısına dayanır.

Emir ' in, kardeşi ile kanun arasında seçim yapmak zorunda kalması yetmiyormuş gibi Ayhan ' ın ormanlık alanda bulunan cesedi morgdan çalınır. Bir yandan polis bir yandan hiç ummadıkları bir isim Ayhan cinayeti ile ilgili Yiğit ve Emir ' in peşindendir.

Emlakçı dükkanını Yiğit ' e kaptıran Sadullah ' ın iyice gözü döner, elinde silahla açılış günü genç adamın karşısına dikilir.

Şeref Meselesi 7. Bölüm Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!..