Müge Anlı'da kan donduran olayda önemli gelişme

Müge Anlı dünkü yayınında kayıp olan Mustafa Kır'ın sağır ve dilsiz eşinin saldırıya uğraması sonucunda şikayette bulunmayan köy muhtarına sert tepki göstermişti. Bugünkü canlı yayında da olaya ilişkin bir gelişme yaşandı.

Müge Anlı'da kan donduran olayda önemli gelişme
7 aydır kendisinden haber alınamayan Mustafa Kır'ın sağır ve dilsiz eşi Nursel Kır,eşi kaybolduktan sonra saldırıya uğramıştı. Saldırıya uğrayan talihsiz kadın bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına katıldı. Kardeşi ile birlikte yayına katılan Nursel Kır, saldırı anını işaret diliyle anlattı.

Saldırganın, kocası kaçtıktan sonra evde kimse yokken, çocuklarıyla uyuduğu sırada eve girdiğini ve kendisine saldırdığını anlatan Kır, saldıran kişiyi tanıdığını da belirtti.

Anlı, jandarma tarafından Bursa'da Nursel Kır'ın ifadesinin alındığını söyledi.

İlçe jandarma karakoluna çok teşekkür ettiğini söyleyen Müge Anlı ''Dün gelen telefonlar,mailler hep bunun üzerineydi herkes çok üzgündü.İki çocuğuyla beraber yaşamaya çalışan bir hanımefendiyi niye rahat bırakmıyor kimse? Bu çok endişe verici. Eğer cezasını da çekerse suçlu olan en azından kadın gider köyünde de yaşayabilir'' diye konuştu.